Φεστιβάλ Καριέρας 2015
10 & 11 Οκτωβρίου, Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων
Ημέρες Καριέρας & Up event, το πιο αισιόδοξο event της χρονιάς!

Το kariera.gr, το πρώτο website στην Ελλάδα για την εργασία και μέλος του δικτύου CareerBuilder.com, διοργανώνει στις Ημέρες Καριέρας στις 10 και 11 Οκτωβρίου 2015 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Για δυο ημέρες, η καρδιά της αγοράς εργασίας χτυπά στο μεγαλύτερο event για την επαγγελματική εξέλιξη στην Ελλάδα. Εργασία, Επιχειρηματικότητα και Εκπαίδευση συναντώνται στις Ημέρες Καριέρας 2015!

Οι Ημέρες Καριέρας απευθύνονται σε όλους: σε εκείνους που αναζητούν εργασία στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, σε εκείνους που θέλουν να εξελίξουν την προσωπική και επαγγελματική τους πορεία, σε όλους όσοι επιθυμούν να σπουδάσουν στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.  

Όταν σκεφτόμαστε τη δουλειά, την ανεργία και τις δυσκολίες, πάντα μα πάντα αναρωτιόμαστε τι περισσότερο μπορούμε εμείς οι ίδιοι να κάνουμε για να βγούμε από την ανεργία ή και να αυξήσουμε το εισόδημά μας. Κοιτάζουμε γύρω μας, πολλές φορές δεν καταλαβαίνουμε πώς άλλοι τα καταφέρνουν, ενδεχομένως και να ζηλεύουμε, αλλά πάντως, στόχος μας είναι να τα καταφέρουμε. Και τουλάχιστον να μην έχουμε να προσάψουμε στον εαυτό μας ότι δεν εξαντλήσαμε όλα μας τα περιθώρια. Άλλωστε, ένα μεγάλο θέμα, είναι οι ενοχές, και συνεπώς η αυτολύπηση που προκαλεί η ανεργία, η ημιαπασχόληση και το χαμηλό εισόδημα.
Είναι αρκετοί λοιπόν που βρέθηκαν σε αυτή τη θέση, την ξεπέρασαν και μάλιστα, κάποιοι δημιούργησαν σιγά σιγά δικές τους δουλειές, αυτά τα περίφημα start ups – τις νεοφυείς επιχειρήσεις που ξεκινούν δειλά από το μηδέν, αλλά με φαεινές ιδέες, κέφι, φόρα, επιμονή και δημιουργικότητα.

Οι Ημέρες Καριέρας, σαν ένα μεγάλο πάρτι αλλά και με τεράστια πείρα και εξειδίκευση έρχονται να απαντήσουν σε όλους εσάς για όλα τα ζητήματα που σας απασχολούν και να σας προσδώσουν όλα τα πιθανά «όπλα» που θα χρειαστείτε στη μάχη της εργασίας. Ο ρόλος μας είναι να σας λύσουμε τα χέρια στον μέγιστο βαθμό. Μεγάλες εταιρείες είναι εκεί για να σας υποδεχθούν και να σας ακούσουν. Είναι και η ευκαιρία σας όμως να ακούσετε κι εσείς με τη σειρά σας, τι ζητάνε αυτοί οι άνθρωποι, τι ανάγκες έχει η αγορά αλλά και να έχετε ζήσει αυτή την εμπειρία, ώστε να είστε έτοιμοι για ακόμη περισσότερες συνεντεύξεις. Ειδικοί όλων των χώρων είναι εκεί για να σας απαντήσουν σε κάθε ερώτηση: πώς συντάσσουμε το καλύτερο βιογραφικό, πώς θα παρουσιάσουμε τον εαυτό μας με τον πιο αρμόζοντα τρόπο, πώς θα χρησιμοποιήσουμε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προς όφελός μας, ποιες είναι οι προϋποθέσεις για σπουδές στο εξωτερικό, οι δυνατότητες για σεμινάρια εκπαίδευσης και εκμάθησης διαφορετικών δεξιοτήτων, προσομοίωση συνέντευξης σε ειδικό περίπτερο του Kariera.gr

Πάνω από όλα όμως, θα συναναστραφείτε κόσμο της εργασίας και θα αναπτύξετε το περίφημο networking. Γιατί δεν είναι λίγοι οι εσωστρεφείς άνθρωποι, που με δυσκολία θα αντιμετωπίσουν τις τετ-α-τετ «απειλές» με αγνώστους προς ανεύρεση εργασίας. Οι Ημέρες Καριέρας είναι η ευκαιρία να ξεπεράσει κάποιος τον φόβο του και να αναμιχθεί με αυτόν τον κόσμο, χωρίς αγωνία, χωρίς κόστος λαμβάνοντας μόνο κέρδος.
Όλοι όσοι θα είναι εκεί, θα έχουν και την ευκαιρία να ακούσουν ιστορίες και εμπειρίες από αξιόλογους, αναγνωρισμένους και ενδιαφέροντας ανθρώπους σε έναν θεσμό που καθιερώθηκε πέρυσι όταν στις Ημέρες Καριέρας εισήχθη το Up Event. Πρόκειται για μία ακόμα καινοτομία κατά την οποία διακεκριμένες προσωπικότητες από όλους τους τομείς εργασίας, μέσα από το προσωπικό τους παράδειγμα, παρουσιάζουν με τρόπο βιωματικό τις τάσεις στην εργασία και υποδεικνύουν μέσω της δικής τους ιστορίας τον τρόπο  για να κάνουμε πραγματικότητα την ιδέα μας! Επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι, άνθρωποι του τουρισμού, υπεύθυνοι οργανώσεων αλληλεγγύης και πολλοί άλλοι, μιλούν από καρδιάς αλλά και απολύτως επικουρικά. Έτσι, για να παίρνουμε ιδέες από εκείνους που τα καταφέρνουν. Και, ναι, οι ευκαιρίες δεν έρχονται σε όλους εύκολα. Αλλά, κάποιοι τις δημιουργούν. Γιατί να μην είστε εσείς αυτοί;

Εγγραφείτε εδώ

Μία Κόλλια, εξωτ. συνεργάτης kariera.gr, pr@kariera.gr

Παρακαλούμε διατηρήστε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Σχόλια που το περιεχόμενό τους δεν συμμορφώνεται με αυτούς τους όρους, είναι υβριστικά ή προσβλητικά, θα διαγράφονται. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων που τηρείτε την πολιτική εύρυθμης λειτουργίας και διαλόγου της σελίδας μας.

Αφήστε το σχόλιό σας…