Είναι το πιστό ραντεβού που δίνουμε τα τελευταία 16 χρόνια: τελειόφοιτοι που είναι έτοιμοι να κάνουν το πρώτο βήμα στην καριέρα τους και αναζητούν πληροφορίες, νέοι που αναζητούν το επόμενο βήμα στην εκπαίδευσή τους και ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για μεταπτυχιακά και σεμιναριακά προγράμματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό κι εργαζόμενοι που θέλουν να είναι ενήμεροι για τις νέες τάσεις και παράλληλα αναζητούν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα που θα τους εξασφαλίσει μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Οι Ημέρες Καριέρας 2015 έρχονται στις 10 και 11 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων. Εκεί θα βρίσκονται μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες που αναζητούν τους νέους τους υπαλλήλους και συνεργάτες (δείτε τη λίστα των εταιρειών εδώ). Εκεί, εκείνες τις ημέρες, η εργασία, η εκπαίδευση και η επιχειρηματικότητα συναντώνται.
Οι ημέρες είναι δύσκολες. Το γνωρίζουμε, βιώνουμε τη δυσκολία. Πιστεύουμε όμως ότι αποτελεί υποχρέωση μας να διοργανώσουμε τις Ημέρες Καριέρας. Τη φιλοσοφία μας τη γνωρίζετε: «ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση». Εστω κι ένας υποψήφιος να καταφέρει να βρει τη δουλειά των ονείρων του, για μας είναι υποχρέωση να του δώσουμε αυτό το βήμα.

Δεν είμαστε μόνοι σε αυτήν την προσπάθεια. Τo Kariera.gr και το ALBA Graduate Business School  at The American College of Greeceστα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής τους ευθύνης και δηλώνοντας έμπρακτα την στήριξή τους σε άτομα που ανήκουν σε ευάλωτες οικονομικές/κοινωνικές ομάδες, αλλά επιθυμούν να σπουδάσουν, προσφέρουν για ακόμη μια χρονιά, τη δυνατότητα σε ένα συμμετέχοντα των Ημερών Καριέρας 2015, που ανήκει στην προαναφερθείσα ομάδα, να σπουδάσει με πλήρη υποτροφία.  Η υποτροφία αφορά στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc in Strategic Human Resource Management, για την ακαδημαϊκή χρονιά 2016-2017 (κόστος προγράμματος €12.500). Το πρόγραμμα ξεκινάει τον Ιανουάριο 2016 και διαρκεί 18 μήνες. Η παρακολούθηση γίνεται απογευματινές ώρες (18:00-22:00), διευκολύνοντας έτσι τους συμμετέχοντες που εργάζονται ταυτόχρονα. Μάθετε περισσότερα εδώ!

Οι Ημέρες Καριέρας αποτελούν γιορτή, είναι έξοδος από την εσωστρέφεια καθώς η επικοινωνία με νέους ανθρώπους, δυνητικούς εργοδότες και μέντορες θα σε βοηθήσουν να δεις την αισιόδοξη πλευρά της ζωής. Μάλιστα, στο Αμφιθέατρο του Αθήνα 9,84 και τις δυο ημέρες θα πραγματοποιηθεί το Up Event: διακεκριμένες προσωπικότητες από όλους τους τομείς εργασίας, μέσα από το προσωπικό τους παράδειγμα, θα δείξουν το δρόμο της εξέλιξης στους παρευρισκόμενους, παρουσιάζοντας με τρόπο βιωματικό τις τάσεις στην εργασία. Με δυο λόγια υποδεικνύουν μέσω της δικής τους ιστορίας τον τρόπο να κάνουμε πραγματικότητα την ιδέα μας. Επίσης, μέσα από εξειδικευμένα workshops και ομιλίες ειδικών σε θέματα εργασίας, όλες οι απορίες σχετικά με το βιογραφικό σημείωμα και τη συνέντευξη θα λυθούν.
Ειδικά για τον παραπάνω σκοπό, το Kariera.gr παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη σειρά από υπηρεσίες για εσάς που αναζητάτε εργασία.  Στο  ειδικό περίπτερο Κariera Βuilder,  ειδικοί Recruiters και Σύμβουλοι θα σε βοηθήσουν προσφέροντάς σου Συμβουλευτική για Βιογραφικό Σημείωμα (CV) και LinkedIn προφίλ αλλά και  ενημέρωση τρόπου διαχείρισης της επαγγελματικής συνέντευξης με χρήσιμα tips. Μάθετε περισσότερα για το  KarieraBuilderεδώ.

Και φέτος λοιπόν, και παρά τις αντίξοες συνθήκες, το kariera.gr, το πρώτο website στην Ελλάδα για την εργασία και μέλος του δικτύου careerbuilder.com, του μεγαλύτερου website παγκοσμίως για την αγορά εργασίας, διοργανώνει τις Ημέρες Καριέρας στις 10 και 11 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Θα είσαι εκεί; Το οφείλεις στον εαυτό σου!
Η είσοδος στις Ημέρες Καριέρας είναι ΔΩΡΕΑΝ. Απαραίτητη είναι η εγγραφή και η προσκόμιση του εισιτηρίου που θα σας αποσταλεί σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή στις εισόδους της έκθεσης.

Για την εγγραφή στις Ημέρες Καριέρας θα χρειαστεί να αποστείλετε σε ηλεκτρονική μορφή το βιογραφικό σας μέσα από την πλατφόρμα εγγραφής.
Για την εγγραφή, πατήστε εδώ!

Copyright: Andrey Popov, www.shutterstock.com

Μία Κόλλια, εξωτ. συνεργάτης kariera.gr, pr@kariera.gr

Παρακαλούμε διατηρήστε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Σχόλια που το περιεχόμενό τους δεν συμμορφώνεται με αυτούς τους όρους, είναι υβριστικά ή προσβλητικά, θα διαγράφονται. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων που τηρείτε την πολιτική εύρυθμης λειτουργίας και διαλόγου της σελίδας μας.

Αφήστε το σχόλιό σας…