Φέτος, για πρώτη χρονιά, το Φεστιβάλ Καριέρας 2014 θα διεξαχθεί στις 10, 11 και 12 Οκτωβρίου 2014, στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων! Τρεις ημέρες γεμάτες με εκπλήξεις, δώρα και την παρουσία μεγάλων ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών, όπως 3E, OTE, Samsung, Forthnet, EY, Online Sales κ.ά. (πλήρης λίστα εδώ), καθώς και εταιρειών πρότυπα εργοδοτών (Αφιέρωμα Best Places to Work©, Κτίριο Δ10), όπου θα σας δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσετε, να ενημερωθείτε για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας και να υποβάλλετε την υποψηφιότητά σας!

Το kariera.gr, το πρώτο website στην Ελλάδα για την εργασία και μέλος του δικτύου CareerBuilder.com, διοργανώνει το Φεστιβάλ Καριέρας στις 10, 11 και 12 Οκτωβρίου 2014, στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων και παράλληλα, παρουσιάζει τη φετινή καινοτομία του Up Event (Αμφιθέατρο 9.84 στην Τεχνόπολις), με διακεκριμένες προσωπικότητες που θα παρουσιάσουν με βιωματικό τρόπο, τις τάσεις στην εργασία και θα υποδείξουν τρόπους που μπορούν να κάνουν όλοι πραγματικότητα την ιδέα τους! Επίσης, την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου, με τη λήξη της πρώτης ημέρας, θα ακολουθήσει live συναυλία των Penny & the Swingin’ Cats και των The Burger Project, στην κεντρική αυλή της Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων.

Το Φεστιβάλ Καριέρας απευθύνεται σε όλους όσους αναζητούν εργασία στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό και θέλουν να εξελίξουν την προσωπική και επαγγελματική τους πορεία. Για τρεις λοιπόν μοναδικές ημέρες, η καρδιά της αγοράς εργασίας θα χτυπά στο μεγαλύτερο event για την επαγγελματική εξέλιξη στην Ελλάδα, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους συμμετέχοντες να λάβουν χρήσιμες συμβουλές, τόσο από Ειδικούς Συμβούλους Καριέρας αλλά και μέσω των Παράλληλων Εκδηλώσεων, για θέματα συμβουλευτικής καριέρας, σύνταξης βιογραφικού συνεντεύξεων και ψηφιακού personal branding στο LinkedIn.

Επιπλέον, ειδική ενότητα θα αφιερωθεί σε όσους επιθυμούν να σπουδάσουν στην Ελλάδα ή το εξωτερικό (Κτίριο Δ7), όπου θα τους δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά, εκπαιδευτικά προγράμματα, μεταπτυχιακά και υποτροφίες στα μεγαλύτερα Ελληνικά πανεπιστήμια και κολλέγια (ΕΚΠΑ, ΟΠΑ, ΠΑΠΕΙ, ALBA, NY, κ.λπ.). Οι συμμετέχοντες μπορούν επίσης να ενημερωθούν μέσω του αφιερώματος Work & Study Abroad (κτίριο Δ7) για την εργασία και τις σπουδές στο εξωτερικό, σε χώρες όπως Αγγλία, Ολλανδία, Γερμανία, Αυστραλία, ΗΠΑ, Μέση Ανατολή, Ταιβάν και από οργανισμούς όπως το EURES, το European Patent Office, το Fullbright και το British Council.

Τέλος, τo Kariera.gr και το ALBA Graduate Business School  at the American College of Greece, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής τους ευθύνης και δηλώνοντας έμπρακτα την στήριξή τους σε άτομα που ανήκουν σε ευάλωτη οικονομική/κοινωνική ομάδα αλλά επιθυμούν να σπουδάσουν, προσφέρουν για ακόμη μια χρονιά, τη δυνατότητα σε ένα συμμετέχοντα των Ημερών Καριέρας 2014, που ανήκει στην προαναφερθείσα  ομάδα, να σπουδάσει με πλήρη υποτροφία. Η υποτροφία αφορά στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα MSc in Strategic Human Resource Management, για την ακαδημαϊκή χρονιά 2015-2016 (κόστος προγράμματος 12.500ευρώ). Το πρόγραμμα ξεκινάει τον Ιανουάριο 2015 και διαρκεί 14 μήνες. Η παρακολούθηση γίνεται δύο Σαββατοκύριακα το μήνα (10:00-17:00), επιτρέποντας έτσι στους συμμετέχοντες να εργάζονται ταυτόχρονα.

Η υποτροφία είναι ανοιχτή για υποψηφίους:

με χαμηλό εισόδημα
Ανέργους
Άτομα με ειδικές ανάγκες
Άτομα πολύτεκνων οικογενειών 
που πληρούν τα κριτήρια ένταξης στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα, όπως αυτά περιγράφονται στο http://www.alba.edu.gr/Academic/shrm/Pages/InfoforAdmission.aspx. Αιτήσεις για την υποτροφία μπορούν να υποβληθούν μόνο από επισκέπτες των Ημερών Καριέρας στις 11 ή 12/10/2014. Οι ενδιαφερόμενοι θα κληθούν μετά το πέρας της έκθεσης (θα αποσταλεί email σε όσους έχουν παρεβρεθεί) να αποστείλουν συμπληρωμένη την αίτηση οικονομικο-κοινωνικών κριτηρίων και παράλληλα να υποβάλλουν την αίτηση για το μεταπτυχιακό ηλεκτρονικά, το αργότερο μέχρι το τέλος Νοεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κριτήρια που απαιτούνται, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα Σόφη Δημητριάδου, τηλ.: 2108964531 (εσωτ. 2250), e-mail: mshrm@alba.edu.gr.

Σας περιμένουμε όλους, σήμερα και όλο το Σαββατοκύριακο, για να συναντήσουμε μαζί την Εργασία, την Επιχειρηματικότητα και την Εκπαίδευση στο Φεστιβάλ Καριέρας 2014!
(προμηθευθείτε το εισιτήριό σας εδώ)

Έθελ Αγγελάτου, εξωτ. συνεργάτης kariera.gr, pr@kariera.gr

Αφήστε το σχόλιό σας…