Αύριο, στις 20 Απριλίου 2013, διοργανώνονται για 1η φορά στην Ελλάδα οι «Ψηφιακές Γειτονιές», ένα διαδραστικό συνέδριο που πραγματοποιείται για γονείς bloggers – και όχι μόνο! Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο The Hub Events (Αλκμήνης 5, Κ. Πετράλωνα) και απευθύνεται σε:

Μαμάδες & Μπαμπάδες bloggers, από όλη την Ελλάδα, που έχουν ή σκέφτονται να δημιουργήσουν το δικό τους blog (ή portal), αλλά και
Όλους όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα για τον μαγικό κόσμο του blogging
Γιατί αξίζει να συμμετέχετε;
Υπάρχουν πολλοί λόγοι, κυρίως όμως για να κατανοήσετε καλύτερα τον κόσμο του blogging, να ενημερωθείτε από παλαιότερους και πιο έμπειρους bloggers και να πληροφορηθείτε για τις εξελίξεις και τα trends στο χώρο αυτό. Έτσι, θα γνωρίσετε πώς μπορείτε να αποκτήσετε τα εργαλεία για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα του δικού σας blog και να αποκτήσετε εφόδια γύρω από τεχνικά θέματα (templates, layout, hosting, φωτογραφίες, social media).

Φυσικά, δεν θα παραλείψουμε να αναφέρουμε τον κοινωνικό χαρακτήρα ενός τέτοιου event, μιας και όλοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά κι άλλους bloggers… να μάθουν από εκείνους ή και να βρουν κοινό έδαφος για συνεργασίες, να έρθουν σε επαφή με εταιρείες για πιθανές μελλοντικές συνεργασίες, καθώς και να δείξουν ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΑ τη δύναμη και την επιρροή τους μέσα από την προβολή που θα πάρει αυτή η εκδήλωση στα παραδοσιακά ΜΜΕ.

Το event θα έχει πλήθος από πρωτότυπες και καινοτόμες εκδηλώσεις και πολλές ακόμη ενδιαφέρουσες ομιλίες από ανθρώπους που έχουν ιστορίες για να εμπνεύσουν και να δώσουν ελπίδα και θετική ενέργεια σε όλους τους συμμετέχοντες, όπως ο Τάσος Παγκάκης, ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος, Στέλλα Κάσδαγλη, η Ελένη Πετρουλάκη, η Μυρτώ Παπαθάνου, ο Στάθης Χαϊκάλης και πολλοί πολλοί άλλοι! Πρόγραμμα των ομιλιών μπορείτε να βρείτε εδώ. Μέσα από δημιουργικά workshops φωτογραφίας και τεχνικών blogging, θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε τις βασικές αρχές αυτής της λειτουργίας, ενώ μέσω της εμπειρίας του speed dating θα έχετε την ευκαιρία – αν είστε ήδη bloggers, να μετατρέψετε το hobby σας σε επάγγελμα. Καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης θα λειτουργεί playroom που θα φιλοξενήσει τα παιδιά των παρευρισκομένων, ενώ η εκδήλωση θα κλείσει το βράδυ με party που θα διεξαχθεί στον ίδιο χώρο.

Η διοργάνωση γίνεται από την ομάδα Μικροί Μεγάλοι, μια ομάδα που έχει αποδείξει ότι… το να μοιράζεσαι είναι διασκεδαστικό!
[Για κρατήσεις θέσεων για την εκδήλωση, μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στην διεύθυνση: www.psifiakesgeitonies.gr και ακόμα παραπάνω λεπτομέρειες, μέσω facebook]

Έθελ Αγγελάτου, εξωτ. συνεργάτης kariera.gr, pr@kariera.gr

Αφήστε το σχόλιό σας…