Αυτό το σαββατοκύριακο 17-18/10, έχεις ραντεβού. Με ποιον; Με τις πιο υγιείς και ελπιδοφόρες δυνάμεις της αγοράς εργασίας. Δες γιατί δεν πρέπει να το αναβάλεις.

1. Γιατί μπορείς να πας στο «ραντεβού», χωρίς να κουνήσεις από το σπίτι σου. Αυτή τη φορά οι Ημέρες Καριέρας, δεν είναι ‘κλασικές’ Ημέρες Καριέρας. Είναι Ημέρες Καριέρας Digital, που θα γίνουν σε φουλ virtual mode. Πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς όχι μόνο να τις παρακολουθήσεις, αλλά και να συμμετάσχεις σε αυτές (και να κάνεις interviews, ναι!), από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου, από την άνεση του σπιτιού σου, από την αγαπημένη σου καφετέρια, από την παραλία, ή απ’ όπου αλλού σου αρέσει.

2. Γιατί πού αλλού θα βρεις περισσότερες από 49 από τις αγαπημένες σου εταιρείες, στις οποίες όλοι θέλουν μια θέση, μαζεμένες σε ένα «σημείο»; ΑΒ Βασιλόπουλος, ΑΓΕΤ Ηρακλής, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Εθνική Τράπεζα, ΕΛΑΪΣ – Unilever, EΟΠΠΕΠ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, METRO AEBE, Μύλοι Λούλη, Ολυμπιακή Ζυθοποιία, Όμιλος Σαράντη, Όμιλος Σφακιανάκη, ΟΤΕ Όμιλος Εταιρειών, ΟΠΑΠ, Παπαστράτος, Πλαίσιο, ΦΑΜΑΡ ΑΒΕ, Alba Graduate Business School, Befon, Boehringer Ingelheim, British American Tobacco, Coca-Cola Τρία Έψιλον, Coding School, Deutsche Bahn, Dialog Semiconductor, DoValue, EFA GROUP, Estee Lauder, Eurocatering, ΕΥ, Hemmersbach, Henkel, Hiring Solutions | kariera.gr, Imerys, INTERSPORT, JTI, JDE, JYSK, KONE, Korres, Leroy Merlin, Mazars, PeopleCert, PwC, SARKK ΑΒΕΕ, Space Hellas, Teleperformance Greece, WATT+VOLT, Webhelp, WIND, σε περιμένουν εκεί.

3. Γιατί είναι η ευκαιρία σου να ξεδιπλώσεις τον εαυτό σου και τα skills σου, να κάνεις συνεντεύξεις εργασίας και να δώσεις το βιογραφικό σου, τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας που επιτάσσει η COVID εποχή που ζούμε. Η εθνική ομάδα πρόληψης κορωνοϊού θα ήταν πολύ περήφανη για σένα, αλλά και για εμάς.

4. Γιατί πού αλλού θα δεις τη Δόμνα Μιχαηλίδου (Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων), μαζί με γνωστούς επιχειρηματίες, Ολυμπιονίκες (όπως ο Δημοσθένης Ταμπάκος), δημοσιογράφους και γενικώς ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν και να σε εμπνεύσουν; Όλοι αυτοί θα είναι εκεί να σου μιλήσουν στο πλαίσιο του Up Event!

5. Γιατί οι εταιρείες που συμμετέχουν έχουν ετοιμάσει σούπερ webinars, εξαιρετικά χρήσιμα για όποιον θέλει να διεκδικήσει τη θέση που του αξίζει στην αγορά εργασίας.

6. Γιατί εκεί θα είναι όλοι οι Σύμβουλοι από το Hiring Solutions, που θα σε βοηθήσουν κατ’ ιδίαν σε θέματα συμβουλευτικής καριέρας αλλά και σύνταξης βιογραφικού. Όλοι χρειαζόμαστε λίγα tips πάνω σε αυτά τα θέματα!

7. Γιατί το διοργανώνει το kariera.gr, το μεγαλύτερο site για την εργασία στην Ελλάδα, το οποίο από το ξέσπασμα του κορωνοϊού, έχει προβεί σε πολλές καινοτόμες ενέργειες στήριξης της απασχόλησης.

8. Γιατί κάθε χρόνο οι συμμετέχουσες εταιρείες, καλύπτουν μέσα από τις Ημέρες Καριέρας, ένα σημαντικό μέρος από τις ανοικτές θέσεις εργασίας τους.

9. Γιατί θα προσφερθεί σε κάποιον/α από ευάλωτη κοινωνική ομάδα, μια πλήρης υποτροφία το kariera.gr και το Alba Graduate Business School, The American College of Greece. Έτσι, γιατί η κοινωνική ευθύνη πρέπει να φαίνεται στην πράξη!

10. Γιατί είναι εντελώς δωρεάν. Λίγο το ‘χεις;!

Κάνε κι εσύ την εγγραφή σου εγκαίρως εδώ.

Ημέρες Καριέρας Digital 2020
17 και 18 Οκτωβρίου

Από τις 10:00 π.μ. ως τις 6:00 μ.μ.

Διοργάνωση: kariera.gr

Μεγάλος Χορηγός: Coca-Cola Τρία Έψιλον

Χορηγοί: Teleperformance Greece, ΑΒ Βασιλόπουλος, Πλαίσιο

Χορηγός UP EVENT: Teleperformance Greece

Χορηγός Give Away Bag: Πλαίσιο
—————————– 
Επικοινωνία- Πληροφορίες:
kariera.gr 
Τηλ.: 210-81.15.311 Email: marketing@kariera.gr