Μετά την επιτυχία της περσινής εκδήλωσης, το kariera.gr συνεχίζει τον αποδεδειγμένα επιτυχημένο θεσμό των Interview Days,  προσκαλώντας υποψηφίους που κατέχουν εμπειρία και ικανότητες στο χώρο του Web/Mobile Development & System Administration, να συμμετάσχουν στο 5th Developers Day, τo Σάββατο 28 Μαΐου 2016. Ενδιαφερόμενοι και στελέχη κορυφαίων εταιρειών του χώρου θα έχουν την ευκαιρία, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, να συναντηθούν και να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.
Το Developers Day έχει καθιερωθεί ως μια εκδήλωση για developers από όλη την Ευρώπη, όπου περισσότερες από 12 εταιρείες μπορούν να συναντήσουν τους μελλοντικούς εργαζόμενους ή freelancer συνεργάτες τους!

Φέτος, στο 5th Developers Day όλοι οι ενδιαφερόμενοι developers θα έχουν τη δυνατότητα:

Να γνωρίσουν από κοντά τις μεγαλύτερες εταιρείες από το χώρο του development
Να περάσουν συνεντεύξεις από τους αντιπροσώπους τους και να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους
Να παρακολουθήσουν δυναμικά Coding Workshops εταιρειών που θα παρουσιάσουν cutting-edge τεχνολογίες και πώς τις αξιοποιούν
Να γνωρίσουν τους μελλοντικούς συναδέλφους τους στην διάρκεια του MeetUP event
Να μάθουν για επιτυχημένες StartUps και να έρθουν σε επαφή με εκπαιδευτικούς οργανισμούς
ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ

Απόφοιτοι ΑΕΙ/ΑΤΕΙ/Πολυτεχνείου ή ισοδύναμου ξένου ιδρύματος (κατεύθυνσης Πληροφορικής/ Τηλεπικοινωνιών ή άλλων τεχνολογικών σπουδών)
Developers με εμπειρία στον προγραμματισμό σε γλώσσες όπως: Java, C/ C++/C#, Objective–C, .ΝΕΤ, .NET MVC, Javascript, PHP, Python, Ruby, Ruby on Rails, SAP ABAP, Cobol και σε Βάσεις Δεδομένων: mySQL, msSQL, PostgreSQL, MongoDB
Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας
Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις ή σε διαδικασία ολοκλήρωσής τους (για τους άντρες υποψηφίους)
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους απαντώντας εδώ ή να επικοινωνήσουν με τον κ. Βασίλειο Βέλκο στο 210 81.15.300 ή 210.81.15.314 για περισσότερες λεπτομέρειες.

Έθελ Αγγελάτου, εξωτ. συνεργάτης kariera.gr, pr@kariera.gr

Παρακαλούμε διατηρήστε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Σχόλια που το περιεχόμενό τους δεν συμμορφώνεται με αυτούς τους όρους, είναι υβριστικά ή προσβλητικά, θα διαγράφονται. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων που τηρείτε την πολιτική εύρυθμης λειτουργίας και διαλόγου της σελίδας μας.

Αφήστε το σχόλιό σας…