Αμειβόμενη εργασία μέσω του ReGenaration; Ναι μπορείς γιατί στις 2 Μαρτίου κλείνουν οι αιτήσεις για τον 10ο κύκλο.

Το ReGeneration, για όσους δεν το ξέρουν ακόμα είναι ένα βραβευμένο πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης και προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης. Έχει ήδη συμπληρώσει 9 κύκλους, έχοντας εξασφαλίσει εργασία σε 1300+ πτυχιούχους σε 500+ συμμετέχουσες εταιρείες. Από τον προηγούμενο κύκλο του είναι πλέον προσβάσιμο και σε άτομα με αναπηρία, και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Από τις 17 Φεβρουαρίου έχουν ξεκινήσει οι αιτήσεις για τον 10ο κύκλο, και θα κρατήσουν μέχρι τις 2 Μαρτίου (Δευτέρα), οπότε μπορεί να είσαι εσύ ο κατάλληλος υποψήφιος εάν:

  • Είσαι πτυχιούχος/η έως 29 ετών, απόφοιτος/η ελληνικών και ξένων σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ/ΤΕΙ/Κολέγιο, ΙΕΚ), όλων των γνωστικών πεδίων, με ή χωρίς μεταπτυχιακό τίτλο
  • Έχεις μηδενική ή περιορισμένη εργασιακή εμπειρία: δηλαδή από 0-3 έτη μετά την ολοκλήρωση των σπουδών, σε αντικείμενο συναφές με τις σπουδές
  • Συμμετέχεις σε εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες: π.χ. εθελοντισμός, αθλητισμός, επιχειρηματικότητα, καλλιτεχνικά και οποιαδήποτε άλλη μη ακαδημαϊκή δραστηριότητα.

O υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να κάνουν αίτηση στον 10ο κύκλο ReGeneration, μπορούν βρουν όλες τις πληροφορίες αλλά και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο www.regeneration.gr.