ΑρθρογράφοιΕθελ Αγγελατου

Εξ. Συνεργατης Kariera.gr

❝Voic[in]g LinkedIn to Brands across Greece & UK❞, Εκπαιδεύτρια LinkedIn, Corporate & Employer Branding Coach


Μια Κολλια

Εξ. Συνεργατης Kariera.gr

Δημοσιογράφος, συνιδρύτρια της εταιρείας επικοινωνίας και social media “We are Press”, συγγραφέας του βιβλίου «Λουκία: Ζωή Μόδα Τέχνη», καθηγήτρια δημοσιογραφίας.


Μαριος Μανιατης

Εξ. Συνεργατης Kariera.gr

Εξαιρετικά αποτελεσματικός και εξειδικευμένος HR Professional, εργάζεται σε ταχέως μεταβαλλόμενα περιβάλλοντα που απαιτούν ισχυρές οργανωτικές και διαπροσωπικές δεξιότητες.


Νικος Βοπης


Αθλητικός συντάκτης/Δημοσιογράφος, Coach, απόφοιτος του τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, συντάκτης και σχολιαστής των καναλιών Novasports και αρθρογράφος στο Novasports.gr.


Αναστασια Βαϊτσοπουλου


Multimedia δημοσιογράφος, με ειδίκευση στο κοινωνικό ρεπορτάζ, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα ζητήματα ισότητας. Δημιουργός ντοκιμαντέρ μικρού μήκους και εκπαιδεύτρια σε θέματα ανεκτικότητας και ρατσισμού.


Φροιξος Φυντανιδης


Έχει σπουδάσει Κοινωνική Πολιτική και Ανθρωπολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ενώ βρίσκεται στον χώρο των media τις τελευταίες δύο δεκαετίες, έχοντας εργαστεί σε εφημερίδες, έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

 

 


Μελπομενη Μαραγκιδου


Η Μελπομένη Μαραγκίδου έχει σπουδάσει δημοσιογραφία και επικοινωνία στο Πάντειο και τη Σορβόννη. Από το 2010 έχει εργαστεί σε διάφορα media, ανάμεσα σε αυτά το VICE, τον Real fm και το περιοδικό «Κ» της Καθημερινής. Από τον Μάιο του 2019 συνεργάζεται και με το kariera.gr.

 


Αντώνης Ρηγόπουλος


Ο Αντώνης Ρηγόπουλος είναι δημοσιογράφος. Έχει προπτυχιακό και μεταπτυχιακό τίτλο στην Πολιτική Επιστήμη και μέχρι σήμερα έχει εργαστεί σε σημαντικά ελληνικά μέσα ενημέρωσης όπως ο Ελεύθερος Τύπος, ο Real FM και το Κουτί της Πανδώρας, ενώ έχει συνεργαστεί με κάποια από τα μεγαλύτερα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία όπως το Associated Press (ΗΠΑ), το Anadolu (Τουρκία) και το Sputnik (Ρωσία). Μητρική του γλώσσα είναι τα αγγλικά, ενώ μιλάει και λίγα αραβικά.


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΑΛΛΙΕΡΟΣ

ΕΞ. ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ KARIERA.GR

Συντάκτης, υπεύθυνος επιμέλειας ύλης, ελεύθερος επαγγελματίας, απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου.