Δελτίο Τύπου Youth Empowered της Coca-Cola Τρία Έψιλον


Το kariera.gr στρατηγικός συνεργάτης στο πρόγραμμα Youth Empowered της Coca-Cola Τρία Έψιλον για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας.
Προσωπικές & επαγγελματικές δεξιότητες, καθοδήγηση από έμπειρα στελέχη της αγοράς και δυνατότητες δικτύωσης, σε νέους 18-30 ετών που βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας.

Αθήνα, 8 Ιουνίου 2017 – Παρουσιάστηκε χθες το YouthEmpowered, ένα πρόγραμμα της Coca-Cola Τρία Έψιλον με στρατηγικό συνεργάτη το kariera.gr για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των νέων 18-30 ετών στη χώρα μας. Με βασικό μήνυμα «Εμπνεύσου, Διεκδίκησε, Πέτυχε», το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους που βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας, παρέχοντάς τους, δωρεάν, δεξιότητες, επαγγελματική καθοδήγηση και δυνατότητες δικτύωσης ώστε να διεκδικήσουν ευκαιρίες απασχόλησης με επιτυχία.

Το kariera.gr, αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη του προγράμματος μαζί με άλλους και φορείς και επιχειρήσεις που προσφέρουν τεχνογνωσία και δικτύωση. Το πρόγραμμα στοχεύει να δώσει σε 20.000 νέους που θα συμμετάσχουν μέχρι το 2020, τα εφόδια που χρειάζονται για να πετύχουν μια θετική αλλαγή στη ζωή τους. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν και δεν προϋποθέτει πτυχίο ή εξειδίκευση. Μέσω πενθήμερων εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και παράλληλα, διαδικτυακά, μέσω μίας πρωτοποριακής πλατφόρμας e-learning, το πρόγραμμα παρέχει στους συμμετέχοντες:

• Εκπαίδευση πάνω σε βασικές προσωπικές και επαγγελματικές δεξιότητες, απαραίτητες για τη σημερινή αγορά εργασίας
• Επαγγελματική καθοδήγηση από έμπειρα στελέχη της αγοράς και της Coca-Cola Τρία Έψιλον, που συμμετέχουν σε ρόλο μέντορα
• Δυνατότητες δικτύωσης με εταιρείες και ανθρώπους που μπορούν να προσφέρουν μελλοντικά ευκαιρίες απασχόλησης.

Η Φωτεινή Γαϊτανλή, Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, kariera.gr σχολίασε χαρακτηριστικά: «Ως kariera.gr, το μεγαλύτερο site για την εργασία στην Ελλάδα, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την Coca-Cola Τρία Έψιλον σε μια εξαιρετική πρωτοβουλία, το πρόγραμμα Youth Empowered που έρχεται να βοηθήσει τους νέους, που πλήττονται από υψηλά ποσοστά ανεργίας, για να κάνουν την είσοδό τους στην αγορά εργασίας. Είναι ευθύνη και επιδίωξη όλων μας να ενισχύσουμε την προσπάθεια των νέων ώστε να ενδυναμωθούν μέσω των δυνατοτήτων που παρέχει το πρόγραμμα Youth Empoweredδηλαδή ανάπτυξης γνώσεων και δεξιοτήτων, hands-on εκπαίδευσης σε Physical trainings και πολλών ευκαιριών δικτύωσης.»

«Η γενιά αυτή είναι το μέλλον της ελληνικής κοινωνίας στην οποία ζούμε και εργαζόμαστε. Ως εταιρεία, σταθερά εδώ και χρόνια υποστηρίζαμε την εκπαίδευση, την κατάρτιση και την εξέλιξη των νέων της χώρας μας. Σήμερα, κάνουμε ένα μεγάλο βήμα μπροστά, μέσα από μια συμμετοχική προσπάθεια για να βοηθήσουμε τους νέους να ξεπεράσουν τις προκλήσεις της εποχής και να ενταχθούν στην αγορά εργασίας»
, δήλωσε κατά την παρουσίαση του προγράμματος, η Διευθύντρια Επικοινωνίας της Coca-Cola Τρία Έψιλον, Αγγελική Πατρούμπα. «Μας τιμά και μας εμπνέει η εθελοντική συμμετοχή των εταιριών και των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όραμα και συμμετέχουν στο Youth Empowered , αποδεικνύοντας στην πράξη ότι μαζί μπορούμε να κάνουμε περισσότερα.»

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα είναι διαθέσιμες στην σελίδα του Youth Empowered, στην ιστοσελίδα της Coca-Cola Τρία Έψιλον gr.coca-colahellenic.com

Σχετικά με το kariera.gr

Το kariera.gr είναι το μεγαλύτερο website για την εργασία στην Ελλάδα. Διαρκείς έρευνες για τη νέα γενιά, προηγμένη τεχνολογία, ανάλυση δεδομένων για την αγορά εργασίας, διαρκώς εξελισσόμενες υπηρεσίες και ένας ευρύς, εξειδικευμένος κύκλος στρατηγικών συνεργασιών χαρακτηρίζουν το όραμά μας στην πράξη. Στόχος είναι πάντα ένας: «ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση».

Το kariera.gr ιδρύθηκε πριν από 20 χρόνια, το 1996 και από το 2007 είναι μέλος τουCareerBuilder. Ως μέλος του μεγαλύτερου, παγκοσμίως, ηγέτη στις Υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού και με πάνω από 500.000 ε-πισκέπτες τον μήνα, το kariera.gr είναι leader στην αγορά ανεύρεσης εργασίας. Συνέδρια, εκδηλώσεις, εκ-δόσεις, συνέργειες και έρευνες επιτελούν το σπουδαίο έργο της σύνδεσης των νέων –φοιτητών και μη- με την αγορά εργασίας σε πολλαπλά επίπεδα με συνεχή πληροφόρηση και αποτελεσματικές κινήσεις.

Ενδυναμώνουμε την απασχόληση και βοηθάμε οργανισμούς να στοχεύσουν, να προσελκύσουν και να κρα-τήσουν ό,τι πιο πολύτιμο: τους ανθρώπους τους. Συνδυάζουμε τον, ταχέως, εξελισσόμενο χαρακτήρα και τις ευκαιρίες που προσφέρει μία διεθνής onlineεταιρία, με το φιλικό κλίμα, την ομαδικότητα και την ευελι-ξία, που διαθέτει ένα «πρώην» ελληνικό start-up.

Είμαστε μια easy to do business with εταιρεία με πάθος, τόλμη και ευελιξία. «We are our people» είναι το moto μας όπως και κάθε ανθρωποκεντρική μας προσπάθεια για να αναδείξουμε οποιαδήποτε ευκαιρία α-πασχόλησης και να ενδυναμώσουμε τους νέους της χώρας μας με τις δεξιότητες που χρειάζονται.

Σχετικά με την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Με παραγωγική και εμπορική δραστηριότητα στην ελληνική αγορά εδώ και 48 χρόνια, η Coca-Cola Τρία Έψιλον, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC, αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρία μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. Μέσω ενός δικτύου εγκαταστάσεων σε όλη την Ελλάδα που περιλαμβάνει 25 γραμμές παραγωγής και μονάδες διανομής, παράγει και εμπορεύεται τόσο τα προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Powerade, Nestea, illyissimo και τα mixers Schweppes), όσο και τα προϊόντα που έχει αναπτύξει ως εταιρεία (Amita, Frulite, και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ), ενώ επίσης διανέμει τα snacks TSAKIRIS, τα ενεργειακά ποτά Monster και τον καφέ Lavazza. Η Coca-Cola Τρία Έψιλον προσφέρει επίσης ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο αλκοολούχων ποτών, που περιλαμβάνει προϊόντα των οίκων Edrington, Ισιδώρου Αρβανίτου, Brown-Forman και Gruppo Campari.

Για περισσότερες πληροφορίες:
kariera.gr
Γιώτα Χρυσανθακοπούλου
Marketing Administrator
Τηλ.: 6977624476
marketing@kariera.gr