Στις 12 & 13 Οκτωβρίου, από τις 10 π.μ.-6 μ.μ. στην «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, θα διεξαχθούν οι 23ες Ημέρες Καριέρας. Σκοπός τους να φέρουν κοντά υποψηφίους, στελέχη, σπουδαστές και όσους αναζητούν εργασία, με εκπαιδευτικούς φορείς και επιχειρήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ελάτε στη φετινή συνάντηση Ημέρες Καριέρας, που διοργανώνει το kariera.gr, για να γνωρίσετε και να συζητήσετε για τις επαγγελματικές σας προοπτικές, με υπεύθυνους επιλογής προσωπικού και εκπροσώπους τμημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού. Πληροφορηθείτε για όλες τις πρόσφατες εξελίξεις στην εκπαίδευση και νέα μεταπτυχιακά, από τους πιο γνωστούς εκπαιδευτικούς φορείς. Παράλληλες εκδηλώσεις με ενδιαφέροντα σεμινάρια, διαλέξεις και παρουσιάσεις για την εργασία και την επιχειρηματικότητα, από επαγγελματίες και καταρτισμένα στελέχη.

Η BIC κοντά στους νέους συμμετέχει ενεργά στις Ημέρες Καριέρας και υποστηρίζει τους υποψηφίους στην ανεύρεση εργασίας. Σε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο κατά τη διάρκεια του event, εξειδικευμένοι recruiters θα καθοδηγούν τους επισκέπτες για το πως θα δημιουργήσουν οι ίδιοι τις προϋποθέσεις για μια πετυχημένη επαγγελματική πορεία.

To Kariera.gr και το ALBA Graduate Business School at the American College of Greece προβάλλοντας κοινωνική ευαισθησία και κινούμενοι στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, προσφέρουν τη δυνατότητα σε ένα συμμετέχοντα των Ημερών καριέρας που ανήκει σε ευάλωτη οικονομικά/κοινωνικά ομάδα, να σπουδάσει με πλήρη υποτροφία.

Είσοδος δωρεάν. Απαραίτητη είναι η εγγραφή εδώ και η προσκόμιση του εισιτηρίου σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή. Περισσότερες πληροφορίες στο www.careerdays.gr .

Κατεβάστε επίσης το νέο mobile Application για τις Ημέρες Καριέρας σε iTunes ή Playstore και μείνετε ενημερωμένοι για όλα όσα αφορούν την εκδήλωση!