Ένα εντατικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το ψηφιακό marketing έρχεται τελείως δωρεάν από το kariera.gr και το Grow with Google. Εσύ θα μείνεις απ’ έξω;

Όσοι βρισκόμασταν στις Ημέρες Καριέρας το σαββατοκύριακο που πέρασε, ίσως παρακολουθήσαμε το workshop της Google που παρουσίασαν ο Αλέξανδρος Κόσσυβας και ο Χρήστος Μπιτζής. Εκεί ανάμεσα στα απολύτως πρακτικά και to the point που ακούστηκαν για το digital marketing, προλογίστηκε ένα πολύ σημαντικό πρόγραμμα που ενώνει την εκπαίδευση με την αγορά εργασίας. Πρόκειται για το Digital Marketing Camp, από το kariera.gr και το Grow with Google, που θα λάβει χώρα αυτό το Δεκέμβριο στην Αθήνα.

5 ημέρες, 8 ώρες την ημέρα για ένα σούπερ-εντατικό πρόγραμμα που θα εμβαθύνει στα πιο μύχια κομμάτια του σχεδιασμού ενός αποτελεσματικού ψηφιακού μάρκετινγκ plan, με όλα τα μυστικά, την τεχνογνωσία και την εμπειρία της Google και ειδικών από την αγορά εργασίας.

Αίτηση για το πρόγραμμα μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε – οπότε αν:

  • έχεις πτυχίο από δημόσιο (ΑΕΙ/ΤΕΙ) ή ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα
  • μιλάς Αγγλικά
  • διαθέτεις την εισαγωγική πιστοποίηση πάνω στις Βασικές Αρχές του Ψηφιακού Μάρκετινγκ της Google (τα μαθήματα αυτά γίνονται online, είναι δωρεάν και απαιτούν ελάχιστο από τον χρόνο σου, οπότε προλαβαίνεις!)
  • έχεις δραστηριοποιηθεί σε κλάδο σχετικό με Μάρκετινγκ/Επικοινωνία, Διαφήμιση, Πωλήσεις, IT & Web έως 3 έτη

…και φυσικά αν θέλεις να ενισχύσεις τις δεξιότητές σου στο ψηφιακό μάρκετινγκ και να εργαστείς σε αυτόν τον κλάδο, αυτό το καινοτόμο project είναι για σένα!

Όσοι επιλεγούν και παρακολουθήσουν το 40ωρο δωρεάν πρόγραμμα θα έχουν την ευκαιρία την τελευταία μέρα (Matching Day) να έρθουν σε επαφή με εκπροσώπους εταιρειών που έχουν επιλεγεί από το kariera.gr, για να κάνουν το επόμενο βήμα τους προς μια καριέρα στο ψηφιακό μάρκετινγκ.

Η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων λήγει στις 20 Οκτωβρίου. Μπορείς να κάνεις την αίτησή σου εδώ.