Το Orange Grove, ένας συνεργατικός χώρος εργασίας, δικτύωσης και υποστήριξης  Ελλήνων και Ολλανδών επιχειρηματιών έως 35 ετών, αλλά και Ελλήνων αποφοίτων πανεπιστημίων που θέλουν να ξεκινήσουν την δική τους επιχείρηση στην Ελλάδα, έχει ανοίξει τις πόρτες του επίσημα από τις 25 Σεπτεμβρίου 2013. Ο  χώρος αυτός δημιουργήθηκε με  πρωτοβουλία  του Ολλανδού πρέσβη στην Αθήνα  κ. Γιαν Φέρστεϊχ  και στεγάζεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στο ισόγειο του κτιρίου της Ολλανδικής πρεσβείας στην Αθήνα, επί της Βασ.Κωνσταντίνου 5-7, απέναντι από το Καλλιμάρμαρο.

Κύριος στόχος του προγράμματος είναι η τόνωση της ελληνικής οικονομίας μέσω της δημιουργίας νέων βιώσιμων επιχειρήσεων από Έλληνες και Ολλανδούς επιχειρηματίες που θέλουν να ξεκινήσουν ή να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους στην Ελλάδα και η αντιμετώπιση του φαινομένου της “διαρροής εγκεφάλων” από την χώρα μας στο εξωτερικό. Η όλη πρωτοβουλία έχει συγκεντρώσει την υποστήριξη  ελληνικών και ολλανδικών εταιριών, πανεπιστημίων και φορέων, με κύριο χορηγό την Αθηναϊκή Ζυθοποιία, στη λίστα των υπολοίπων χορηγών τις εταιρείες Philips, Coco-Μat, Interamerican και KLM, και υποστηρικτές τις FrieslandCampina, Randstad, Wind, Felix BNI, P.C. Podimatas Audovisual S.A. και την τράπεζα ABN AMRO.

Σήμερα, το Orange Grove, έχοντας ήδη φιλοξενήσει 33 Startup, ανακοινώνει την έναρξη αποδοχής αιτήσεων 15 νέων και ταλαντούχων Startupers! Αν έχετε ένα καινοτόμο Startup ή μία ιδέα, θέλετε να εξασκήσετε τις επιχειρηματικές σας δεξιότητες και να αναπτύξετε το δίκτυό σας ενώ “τρέχετε” την επιχείρησή σας, μπορείτε να ενώσετε τις δυνάμεις σας και να ενταχθείτε στο Orange Grove.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες, site και video του “πορτοκαλαιώνα” Orange Grove:

Facebook κεντρική σελίδα https://www.facebook.com/orangegroveathens
Κεντρικό site: www.orangegrove.biz
Facebook σελίδα αίτησης: http://goo.gl/86q0xX
Video “Why work in Athens”: https://vimeo.com/75234787
Video “This is Orange Grove”: http://vimeo.com/69836426

Έθελ Αγγελάτου, εξωτ. συνεργάτης kariera.gr, pr@kariera.gr Αφήστε το σχόλιό σας…