Οι Ημέρες Καριέρας έρχονται ξανά φέτος για όσους ψάχνουν  εργασία, εκπαιδευτικά προγράμματα ή θέλουν να κάνουν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα.

Πού αλλού μπορείς να βρεις μαζεμένες μαζί περισσότερες από 60 top επιχειρήσεις που ψάχνουν ανθρώπινο δυναμικό, και εκπαιδευτικούς οργανισμούς που μπορούν να αναλάβουν την προσωπική σου ανάπτυξη; Στις Ημέρες Καριέρας γίνεται ακριβώς αυτό!

Για 2 ημέρες, το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου θα γίνει η μεγάλη αυτή συνάντηση νέων, εργαζομένων, επιχειρήσεων και εκπαιδευτικών φορέων, σε ένα μοναδικό event στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Επίσης στο περίπτερο του kariera.gr, θα βρίσκονται εξειδικευμένοι σύμβουλοι και recruiters, οι οποίοι θα κατατοπίζουν τους επισκέπτες σε θέματα βιογραφικού σημειώματος, διαχείρισης συνέντευξης, επαγγελματικού προσανατολισμού και αναγκαίων δεξιοτήτων.

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά στις Ημέρες Καριέρας θα πραγματοποιηθεί παράλληλα το Up Event, το πιο αισιόδοξο event της πόλης. Διακεκριμένα πρόσωπα από όλους τους κλάδους θα μιλήσουν για την επαγγελματική τους πορεία, τα όνειρά τους και το πώς κατόρθωσαν να πετύχουν τους στόχους τους.

Μια διοργάνωση του kariera.gr με Μεγάλο Χορηγό την Coca-Cola Τρία Έψιλον και Χορηγό την Teleperformance Greece.

Το kariera.gr και το Alba Graduate Business School, Τhe American College of Greece, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής τους ευθύνης, θα προσφέρουν για έβδομη χρονιά μια πλήρη υποτροφία σε νέους και νέες που ανήκουν σε ευάλωτη οικονομικά/κοινωνική ομάδα.

Κάντε δωρεάν την εγγραφή σας εδώ.