Το μεταπτυχιακό Msc in Services Management του Οικονομικού Πανεπιστημίου γίνεται από τα πιο συνδεδεμένα μεταπτυχιακά με την αγορά εργασίας.

By Kariera team

Η Ελλάδα αποδεικνύει ότι στο θέμα των μεταπτυχιακών σπουδών παραμένει μια από τις πιο σοβαρές επιλογές που μπορεί να κάνει κάποιος. Ακόμα και στην πιο πρόσφατη κατάταξη του διεθνή οργανισμού Eduniversal που αξιολογεί μεταπτυχιακά από όλο τον κόσμο, ελληνικά ιδρύματα βρέθηκαν στην πρώτες θέσεις.

Αυτό δε, που μπήκε στην κορυφή των ελληνικών μεταπτυχιακών και στην 14η θέση των μεταπτυχιακών Δ. Ευρώπης είναι το Πρόγραμμα (ΠΜΣ) στη Διοίκηση Υπηρεσιών (MSM), της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στατιστικά του προγράμματος το 90% των αποφοίτων του απορροφώνται ως στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών αμέσως μετά την αποφοίτησή τους, γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα περιζήτητο. 

Βρήκαμε ότι έχει δύο διαθέσιμες εξειδικεύσεις σε υπερσύγχρονα γνωστικά αντικείμενα: Customer Experience Management – Διοίκηση Εμπειρίας Πελάτη (1 από τα 4 Μεταπτυχιακά σε όλη την Ευρώπη) και Management Consulting – Διοικητική Συμβουλευτική (το μοναδικό Μεταπτυχιακό στην Ελλάδα).

Σημαντικό ρόλο παίζει και ο διεθνής προσανατολισμός του Προγράμματος που θεσμοθέτησε εδώ και 11 χρόνια τα Study Tours σε κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα και Business Schools του εξωτερικού, δίνοντας τη δυνατότητα στους αποφοίτους του να βιώσουν την εκπαιδευτική εμπειρία σε διαφορετικά επιχειρηματικά, εργασιακά και εκπαιδευτικά περιβάλλοντα αλλά και να παρακολουθούν από κοντά νέες επιστημονικές τάσεις και εξελίξεις.

Ο Κοσμήτορας της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων και Διευθυντής του ΠΜΣ, καθηγητής Γεώργιος Σιώμκος, χαρακτήρισε «μοναδική» την ευκαιρία αυτή και σημείωσε ότι γίνεται σε συνεργασία με κορυφαία πανεπιστήμια και Business Schools της Ευρώπης, όπως το SDA Bocconi στο Μιλάνο, το ETH της Ζυρίχης κ.ά.

μεταπτυχιακό

//Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για τη 17η σειρά του Προγράμματος λήγει στις 19 Ιουνίου και για τα δύο τμήματα (πλήρους και μερικής φοίτησης).

Main photo: www.shutterstock.com