Ο εθελοντικός φοιτητικός οργανισμός EESTEC LC Athens διοργανώνει το 6ο κατά σειρά training της σειράς 7 Habits of Highly Effective Engineers.

Δεν έχει τόση σημασία αν είσαι μηχανικός ή όχι. Ο φοιτητικός, εθελοντικός οργανισμός EESTEC LC Athens και πιο συγκεκριμένα η Training Team της EESTEC, έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό το 7 Habits of Highly Effective Engineers, μια σειρά από 7 (όπως λέει και το όνομα) δωρεάν training sessions στην Πολυτεχνειούπολη με στόχο να αναπτύξει τα soft skills των συμμετεχόντων. Ακόμα πιο συγκεκριμένα, σκοπός των sessions είναι να αναδείξουν πώς συνδεόμαστε ουσιαστικά με άλλους ανθρώπους, πώς καταλαβαίνουμε τις ανάγκες και τα συναισθήματα τους και πώς τα επικοινωνούμε σε εκείνους.

Το επερχόμενο training στις 28.11 θα έχει ως θέμα Seek first to understand, then to be understood!

Η παρακολούθηση δεν είναι υποχρεωτική σε όλα τα training sessions. Εσύ διαλέγεις ποια θέλεις να παρακολουθήσεις. Κάθε session θα ανακοινώνεται μετά το τέλος του προηγούμενου.

Διάρκεια session: 4 ώρες

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 20

Τοποθεσία: Γραφεία EESTEC, Πολυτεχνειούπολη

Πότε: 28.11, ώρες 16:00-20:00

Deadline αίτησης: 22.11.2019

*Έχει ήδη ανακοινωθεί άλλο ένα δωρεάν workshop από το EESTEC LC Athens, με θέμα Big Data & Advanced Analytics σε συνεργασία με την Intracom Telecom, στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο στη Κτίριο Υπολογιστών. Θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Δεκεμβρίου, και είναι Hard Skills Workshop.