Συμβουλές για την καριέρα και την αγορά εργασίας

Cover letter

Συνοδευτική επιστολή και Σύνδεση με την Αγορά Εργασίας

Ο τρόπος με τον οποίο έχουμε μάθει ως όντα να λειτουργούμε προκειμένου να προσεγγίζουμε ανθρώπους και επαγγελματικές ευκαιρίες, μπορεί να διαφέρει από χώρα σε χώρα σε κάποιες εκφάνσεις της επικοινωνίας, μπορεί όμως να είναι και ίδιος όταν αυτό αφορά συγκεκριμένα εργαλεία marketing. Εκτός του βιογραφικού, ένα εξ αυτών είναι και η Συνοδευτική Επιστολή.
Συνέχεια

Οδηγός Επιβίωσης για Remote Working

Online Meetings Guide kariera.gr Presentation Ντύσου κατάλληλαΝα φαίνεσαι επαγγελματικός/ή και ευπαρουσίαστος/η. Σκέψου τι θα φορούσες εάν ήταν μια συνάντηση στο γραφείο. Απόλαυσε το γεγονός πως οι συνεργάτες σου δε μπορούν να δουν τι φοράς από κάτω. Μείνε άνετος/η φορώντας, από κάτω, μια φόρμα ή και άνετα παπούτσια.Δημιούργησε μια AgendaΚατάγραψε σύντομα το στόχο, τα σημεία συζήτησης και τα αποτελέσματα που θέλεις από μια συνάντηση τουλάχιστον μια ημέρα πριν. Έτσι, οι συνεργάτες σου θα είναι σε θέση να προετοιμαστούν κατάλληλα και να σου κάνουν σχετικές…
Συνέχεια
bottle with code stickers on it in front of a laptop

Οι πιο δημοφιλείς γλώσσες προγραμματισμού

Μια εις βάθος ματιά στο ποιες γλώσσες καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις των προτιμήσεών μας. Μια χρήσιμη γνώση για κάθε Developer -και όχι μόνο- που ψάχνει ευκαιρίες για το επόμενο βήμα του.
Συνέχεια
tech code on laptop

Top 10 θέσεις στην πληροφορική

Μέσα στις συνθήκες που δημιουργούνται από την επιρροή της πανδημίας στις αγορές, το ηλεκτρονικό εμπόριο αλλά και γενικά, όλες οι μορφές ψηφιακής παρουσίας εντείνονται και επεκτείνονται. Έτσι, οι θέσεις εργασίας που σχετίζονται με την πληροφορική έρχονται στο προσκήνιο ακόμη πιο εντατικά, αυξάνοντας τις πιθανότητες απασχόλησης σε θέσεις πληροφορικής.
Συνέχεια
Επόμενα άρθρα