Συμβουλές για την καριέρα και την αγορά εργασίας

Μα πού πάει η νέα γενιά;

Αν είστε από αυτούς που θεωρούν ότι η νέα γενιά ενδιαφέρεται μόνο για selfies στο instagram και διπλά taps, ξανασκεφτείτε το. Ίσως δεν έχετε έρθει σε επαφή με όλη την πραγματικότητα. The truth is out there. Από τον Δημήτρη Φαλλιέρο Τρεις Έλληνες μαθητές διακρίνονται στον παγκόσμιο Διαγωνισμό  Microsoft Office Specialist. Μάλιστα ένας από αυτούς κατακτά την πρώτη θέση στην κατηγορία του. Φοιτητής από την Πάτρα είναι υποψήφιος στον διαγωνισμό Youth Citizen Entrepreneurship Competition στην κατηγορία Best Project 2019, για το πρότζεκτ…

0
Συνέχεια
being nice harms

Η πολλή καλοσύνη βλάπτει

Η ικανότητα να τα πηγαίνουμε καλά με τους άλλους είναι πολύ σημαντική και την εκτιμούν σε όλες τις επιχειρήσεις. Αλλά ενώ το να είστε καλός συνάδελφος ή προϊστάμενος μπορεί να σας ανοίξει πόρτες, το να είστε «υπερβολικά καλός», ίσως σαμποτάρει την καριέρα σας. Δείτε έξι τρόπους πώς μπορεί να συμβεί αυτό.
0
Συνέχεια

Έλληνες του εξωτερικού δίνουν επαγγελματικά tips που μπορείς να αξιοποιήσεις στην Ελλάδα

Τέσσερις Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό κι έχουν αποκτήσει διεθνή επαγγελματική εμπείρια μοιράζονται στο kariera.gr συμβουλές που μπορούμε να αξιοποιήσουμε στην Ελλάδα για να αλλάξουμε σταδιακά τη νοοτροπία στον εργασιακό τομέα.
0
Συνέχεια
Pump up the volume

Pump up the volume?

Η μουσική μπορεί να εμπλουτίσει κάθε στιγμή της προσωπικής μας ζωής, αλλά οι επιστήμονες σήμερα έχουν αποκαλύψει τον καλύτερο τρόπο για να εμπλουτίσει και την επαγγελματική μας ζωή.
0
Συνέχεια
tziz cv points b

5 «τζίζ» points που θα στείλουν το CV σας στον κάδο των αχρήστων [Μέρος B’]

Ωπ, ωπ, ωπ… δεν το θέλουμε αυτό. Πάμε λοιπόν από την αρχή αν χάσατε το Ά Μέρος, αλλιώς επανερχόμαστε με την ενότητα που όλοι θα αναφωνήσετε «πες τα Χρυσόστομε!».
0
Συνέχεια
Επόμενα άρθρα