ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δωρεάν υπηρεσίες για ένα έτος από το kariera.gr για τη στήριξη των επιχειρήσεων και την ενίσχυση της απασχόλησης στον κλάδο του Τουρισμού.

Σε μια εποχή όπου η προσφορά και η αλληλεγγύη έχουν αποκτήσει ακόμη πιο ουσιαστικό νόημα, οφείλουμε να συνδράμουμε με αίσθημα ευθύνης στην επίλυση των προβλημάτων που έχουν ανακύψει και να συμμετέχουμε με τον πιο επωφελή τρόπο στην επαναφορά της οικονομικής δραστηριότητας και στη στήριξη της κοινωνίας εν γένει. To kariera.gr, αναλογιζόμενo τις άμεσες εργασιακές επιπτώσεις των εξελίξεων του Covid-19 στη χώρα και ιδιαιτέρως στον Τουριστικό κλάδο, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του, προσφέρει δωρεάν σε όλες τις ξενοδοχειακές μονάδες της Ελλάδας τη δυνατότητα για ένα ολόκληρο ημερολογιακό έτος (από 5 Μαΐου 2020 έως και 4 Μαΐου 2021) να δημοσιεύσουν απεριόριστο αριθμό αγγελιών για όσες θέσεις εργασίας επιθυμούν στον ιστότοπο kariera.gr.

Η ενδυνάμωση του Τουρισμού, βασικού πυλώνα της οικονομίας με κομβική συνεισφορά στην απασχόληση, καθίσταται επιτακτική. Στο πλαίσιο αυτό, ως κύριος φορέας ενίσχυσης της απασχόλησης, το kariera.gr θα διαθέσει σε όλες τις τουριστικές ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας (ανεξαρτήτως μεγέθους), χωρίς καμία χρέωση, τη δυνατότητα πλήρους αξιοποίησης της πλατφόρμας αγγελιών της, που βασικό σκοπό έχει να συνδέει εργοδότες και υποψήφιους εργαζόμενους.

Έτσι, κάθε ξενοδοχειακή μονάδα στην Ελλάδα, χωρίς καμία απολύτως χρέωση ή μελλοντική δέσμευση για τη χρήση των εν λόγω υπηρεσιών, θα μπορεί να έρθει σε γρήγορη, άμεση και αποτελεσματική επαφή με υποψήφιους που μπορεί να απασχολήσει για τα έτη 2020 και 2021.

Για την άμεση αξιοποίηση των δωρεάν υπηρεσιών και περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο τηλέφωνο 210 81.15.300 ή αποστείλετε email εδώ

Photo by Matthew Waring on Unsplash