Η νεαρή ηθοποιός του Girls & Boys ανατρέχει στις εποχές που έκανε promotion, και δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό της σε δημόσια υπηρεσία.

Συνέντευξη στον Δημήτρη Φαλλιέρο

Το πρώτο επάγγελμα που έκανα στη ζωή μου ήταν σε μια εταιρεία προώθησης που προωθούσα διάφορα προϊόντα σε σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, μπαρ. Ήμουν φοιτήτρια τότε και ήταν η πρώτη μου part time δουλειά. Δούλευα μόνο Σαββατοκύριακα.Μου φάνηκε απίστευτα βαρετό και με πολλή ορθοστασία αλλά τότε τα χρήματα ήταν καλά σε σχέση με τις ώρες δουλειάς οπότε κατά κάποιον τρόπο ήταν μια αποτελεσματική επιλογή.

Η συνεργασία που θα θυμάμαι για πάντα είναι η τωρινή, το “Girls And Boys” του Dennis Kelly στο Θέατρο 104. Πιστεύω αυτή την παράσταση με όλη μου την καρδιά. Και η Άννα-Μαρία Στεφαδούρου, που τη σκηνοθέτησε, και εγώ έχουμε δουλέψει με πολλή αγάπη γι’ αυτήν. Έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις από πολλές συνεργασίες μου στο θέατρο, αλλά έχω μια αδυναμία στον φετινό μου ρόλο. Επίσης θα θυμάμαι για πάντα την εξάμηνη πρακτική που είχα κάνει στα πλαίσια των σπουδών μου στην ψυχολογία σε μια ΜΚΟ, γνώρισα ανθρώπους εκεί που οι ζωές τους και οι εμπειρίες τους με ξεπερνάνε.

Αν δεν ήμουν αυτό που είμαι, θα ήθελα να είμαι σεναριογράφος ή να δουλεύω με κάποιο τρόπο για τη δημιουργία μιας καλής ταινίας ακόμη κι αν δεν παίζω.

Η δουλειά που δεν θα μπορούσα νομίζω ποτέ να κάνω είναι σε δημόσια υπηρεσία. Σε μια δουλειά γενικότερα που θα υπήρχε πολλή ρουτίνα. Βαριέμαι εύκολα και δε μου αρέσει να βαριέμαι. Στην πραγματικότητα νομίζω πως θα μπορούσα να κάνω πολλές δουλειές αν χρειαζόταν, το θέμα είναι σε ποιες από αυτές θα ήμουν χαρούμενη.

Ο μεγαλύτερος φόβος μου στη δουλειά μου είναι να πρέπει να συνεργαστώ με ανθρώπους που δε σέβονται τον χώρο των συνεργατών τους, που είναι φορτικοί και που νομίζουν πως τα ξέρουν όλα.

Οι συνεργάτες μου θέλω να είναι έξυπνοι και γενναιόδωροι.

Ακόμα ψάχνω τι θα γίνω όταν μεγαλώσω. Θα το βρω αλλά ακόμα κι αν το είχα βρει δε θα το έλεγα. Τους μεγαλύτερούς μου στόχους για κάποιο λόγο -ίσως από φόβο πως αν τους πω δε θα πραγματοποιηθούν- τους κρατάω μόνο για μένα.

*Η Δώρα Παρδάλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λαμία. Είναι απόφοιτος του τμήματος ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν. Από το 2014 εργάζεται επαγγελματικά ως ηθοποιός. Αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση Girls & Boys του βραβευμένου με Tony συγγραφέα Dennis Kelly, σε σκηνοθεσία Άννας-Μαρίας Στεφαδούρου – κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00 στο Θέατρο 104. Παράλληλα η Δώρα εκπαιδεύεται στη δραματοθεραπεία θέλοντας να ασχοληθεί με τη θεραπεία μέσω της τέχνης.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Χρήστος Βολικάκης «έπιασε δουλειά»
Η Sma Rag Da «έπιασε δουλειά»
Ο Τιμολέων Διαμαντής «έπιασε δουλειά»
Οι The Swingin’ Cats «έπιασαν δουλειά»