Μια από τις πιο ιδιαίτερες φωνές που έχουμε στην Ελλάδα έχει ένα επαγγελματικό παρελθόν που ίσως δεν το ξέρατε…

Συνέντευξη στον Δημήτρη Φαλλιέρο

Το πρώτο επάγγελμα που έκανα στη ζωή μου ήταν καθηγήτρια Αγγλικών όταν ήμουν 18 χρονών. Θυμάμαι ότι με στρέσαρε όσο τίποτα το γεγονός ότι είχα την ευθύνη να μάθουν άνθρωποι μεγαλύτεροι από εμένα μια ξένη γλώσσα σωστά.

Η συνεργασία που θα θυμάμαι για πάντα ήταν σε ένα τηλεφωνικό κέντρο που δούλευα και όλες οι συνάδελφοι με απεχθάνονταν χωρίς να καταλαβαίνω γιατί. Μου δημιουργούσαν πάντα προβλήματα στη δουλειά, ποτέ δεν ήθελαν να με βοηθήσουν σε τίποτα, κανόνιζαν να βγουν για ποτό όλες μαζί μπροστά μου, μια ομορφιά!

Αν δεν ήμουν αυτό που είμαι, δεν θα ήθελα να είμαι τίποτα άλλο νομίζω.

Η δουλειά που δεν θα μπορούσα ποτέ να κάνω είναι κοινωνική λειτουργός, παρόλο που αυτό έχω σπουδάσει. Στα πλαίσια της πρακτικής μου άσκησης συνειδητοποίησα πόση ψυχική δύναμη, επιμονή και υπομονή χρειάζεται για να αντιμετωπίσεις όλη αυτή τη δυσκολία και θλίψη που συναντάς στον τομέα την κοινωνικής πρόνοιας στην Ελλάδα.

Ο μεγαλύτερος φόβος μου στη δουλειά μου είναι το να σταματήσει ο κόσμος να τη γουστάρει και να θεωρούμαι γραφική σε ό,τι κάνω.

Οι συνεργάτες μου θέλω να έχουν σεβασμό.

Όταν «μεγαλώσω» θέλω να γίνω: η Beyonce!

Idra Kayne είναι τραγουδίστρια της soul / funk / jazz σκηνής. Έχει κάνει σπουδές στην κοινωνική εργασία αλλά και στον χορό (15 χρόνια κλασικό μπαλέτο και jazz) και στη φωνητική τέχνη. Αυτή τη στιγμή ετοιμάζει το πρώτο της ελληνόφωνο άλμπουμ και κάθε σαββατοκύριακο παίζει στο Βουτιά στη Βυθούπολη στο Παλλάς.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Σπύρος Γραμμένος «έπιασε δουλειά»
Η Δώρα Παρδάλη «έπιασε δουλειά
Ο Χρήστος Βολικάκης «έπιασε δουλειά»
Η Sma Rag Da «έπιασε δουλειά»