Σάββας Ζορτίκης
Co-Founder και CEO στη Viral Loops & Co-Founder στη Growth Rocks

Ο Σάββας Ζορτίκης μάς βάζει σε ένα καινούργιο κόσμο, μιας νέας αντίληψης για το marketing και δίνει πολύτιμες συμβουλές μέσα από τα όσα εφάρμοσε και ο ίδιος.
Ο Σάββας Ζορτίκης, στα 28 του, είναι –μαζί με τον Θοδωρή Μουλό- συνιδρυτής της εταιρείας Growth Rocks, και Co-Founder και CEO ενός start-up που λέγεται Viral Loops. Ειδικεύεται σε πεδία που ακόμα είναι πρωτόγνωρα στην Ελλάδα, όπως το growth hacking αλλά και το viral και referral marketing, βοηθώντας επιχειρήσεις να αποκτήσουν νέους πελάτες κυρίως μέσα από το word of mouth. Για αυτό το νέο είδος marketing μας μιλάει σε αυτό το βίντεο, μας λέει τι skills πρέπει να έχουμε για να ασχοληθούμε με κάτι τέτοιο και δίνει συμβουλές για το πώς μπορούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με ανθρώπους που θαυμάζουμε.

Η Viral Loops του Σάββα Ζορτίκη κατάφερε να πάρει χρηματοδότηση ύψους €250.000 από τη Venture Friends. Ο Σάββας τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έχει γράψει άρθρα για το Forbes και άλλα επιχειρηματικά Μέσα, ενώ είναι ομιλητής σε μεγάλες διοργανώσεις και συνέδρια σε όλο τον κόσμο.

Πριν ξεκινήσει τις δικές του προσπάθειες, ήταν υπεύθυνος για καμπάνιες marketing automation μεγάλων οργανισμών και επιχειρήσεων, όπως η BMW Σουηδίας και η Nestlé Ελλάδας, σε περισσότερες από 16 χώρες.

 

*Viral Loops (https://viral-loops.com/)
*Growth Rocks (https://growthrocks.com/)
*Μπείτε στη fb group “To Site Mou” όπου ο Σάββας, η ομάδα του και πολλοί ακόμα άνθρωποι μοιράζονται actionable tips, δηλαδή πολύ πρακτικά tips για το πώς μπορείς να κάνεις πράγματα στο marketing.

 

Του Δημήτρη Φαλλιέρου