Αγαπημένοι άνθρωποι απαντούν στο kariera για ό,τι επαγγελματικό μπορείτε να φανταστείτε: από το ποια ήταν η πρώτη τους δουλειά, μέχρι… τι θέλουν να γίνουν όταν μεγαλώσουν.

Το πρώτο επάγγελμα που έκανα στη ζωή μου ήταν πλασιέ σε βιβλία και εγκυκλοπαίδειες.

Σε αυτή τη δουλειά είδα ότι το βιβλίο είναι ένα πολύ δύσκολο προϊόν να πουλήσεις. Χρειάζεται να έχεις χρόνο για να διαβάσεις και αυτό είναι κάτι που πολλά σπίτια δεν έχουν, πόσο μάλλον τη σήμερον ημέρα. Επίσης ήταν πολύ κουραστικό διότι πήγαινα door to door με τα πόδια! Το καλό είναι ότι έμαθα πολύ καλά τους δρόμους της Αθήνας και σπάνια χρησιμοποιώ GPS!

Η συνεργασία που θα θυμάμαι για πάντα είναι όταν σαν Vegas ήμασταν opening act στην συναυλία της Rihanna στο Καραϊσκάκη. Είναι ένα highlight της πορείας μας ως συγκρότημα και καλλιτέχνες.

Αν δεν ήμουν αυτό που είμαι, θα ήθελα να είμαι επιστήμονας Ρομποτικής και Τεχνολογίας. Μου προκαλεί δέος το πόσο θεαματική εξέλιξη έχει ο τομέας αυτός και επίσης πιστεύω ότι η σωτηρία του πλανήτη και της ανθρωπότητας θα στηριχθεί σε μεγάλο βαθμό εκεί αφού μπορεί να δώσει λύσεις σε μεγάλα προβλήματα.

Η δουλειά που δεν θα μπορούσα νομίζω ποτέ να κάνω είναι πιλότος, αστροναύτης, οικοδόμος, ακροβάτης και οτιδήποτε έχει σχέση με το ύψος... Φοβάμαι τα ύψη!

Ο μεγαλύτερος φόβος μου στη δουλειά μου είναι το να χάσω την αγάπη και τη στήριξη του κόσμου... Κανένα βραβείο και κανένα χρηματικό ποσό δεν συγκρίνεται με το να βλέπεις χιλιάδες άτομα να γίνονται ένα σε συναυλία σου και να αποδέχονται τα τραγούδια σου.

Οι συνεργάτες μου θέλω να με εμπνέουν. Θέλω να με ωθούν στο να γίνομαι καλύτερος ως άνθρωπος αλλά και ως επαγγελματίας και αυτό απαιτεί από μέρους τους συνέπεια, αμεσότητα, ειλικρίνεια και εργατικότητα.

Όταν «μεγαλώσω» θέλω να γίνω μια καλύτερη και πιο ώριμη εκδοχή του εαυτού μου. Ώστε να μπορέσω να συμβάλλω στην αλλαγή προς το καλύτερο, στις σχέσεις των ανθρώπων και στην ποιότητα ζωής όσων έχουν ανάγκη.

ZeRaw είναι μουσικός. Είναι ένα από τρία ιδρυτικά μέλη των Vegas. Γεννήθηκε στη Ζιμπάμπουε και μεγάλωσε στην Ελλάδα. Οι Vegas έχουν διαγράψει μια σημαντική πορεία από το 2009 μέχρι και σήμερα. Το όνομα του συγκροτήματος προήλθε από το αστέρι Βέγας, ένα από τα πιο φωτεινά ουράνια σώματα στο σύμπαν.

Από τον Δημήτρη Φαλλιέρο

Δείτε ακόμα:

Ο Λάμπρος Φισφής «έπιασε δουλειά»

Η Τζένη Μελιτά «έπιασε δουλειά»

Ο Γιάννης Κοροβέσης «έπιασε δουλειά»

Η Ειρήνη Μπαλτά «έπιασε δουλειά»