10 άνθρωποι από διαφορετικά επαγγέλματα, εκμυστηρεύονται στο Kariera.gr τον στόχο τους για τη νέα χρονιά. Ταυτιστείτε ελεύθερα (και Καλή Χρονιά)!

“Να φέρω ακόμη περισσότερους ανθρώπους κοντά στο HIGGS και να βοηθήσουμε μαζί την Κοινωνία των Πολιτών να συνεχίσει να ανθίζει και μέσα στο 2018. Επίσης, στα λιγότερο σοβαρά, να πείσω τους συναδέλφους μου να φτιάξουμε δεντρόσπιτο στην αυλή!”

Κατερίνα Ματιάτου, Incubator Manager, HIGGS

 

 

 

 

“Θα ήθελα φέτος να δίνω περισσότερη έμφαση στην ανθρώπινη διάσταση της συνεργασίας, παρά στη στυγνή συμμόρφωση με την εταιρική γραμμή. To business understanding, το να καταλαβαίνεις δηλαδή απλώς το πώς δουλεύει μια εταιρεία είναι πολύ εύκολο, αλλά το να καταλαβαίνεις τους ανθρώπους της και να εφαρμόζεις work ethics είναι πιο δύσκολο και εκεί θα ήθελα να εστιάσω”.

Γεωργία Ζερβού, Customer Service Representative

 

 

“Θέλω να συνεχίσω να δίνω ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους, ανερχόμενους. Να τους αφήνω το χώρο να αποδείξουν την αξία τους και να προσφέρουν δημιουργικότητα και νέες ιδέες”.

Θοδωρής Φίλιππας, General Manager, Communication lab

 

 

 

“Το 2018 θέλω να είναι η χρονιά που θα πετάξω τις αμφιβολίες από τον 3ο, και θα χτίσω στα θεμέλια που στήνω με κόπο και πείσμα εδώ και μια πενταετία… Φασαρία από γνώμες και “εγώ ξέρω” πάντα θα υπάρχει γύρω μας. Φέτος θέλω να είναι η χρονιά που όχι απλά θα κλείσω απ’ έξω αυτή τη φασαρία, αλλά  δεν θα με νοιάζει αν υπάρχει ή όχι, γιατί έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μου, ξέρω ποια είμαι και πού θέλω να φτάσω”.

Ελισάβετ Κοκκώνη, Account Manager, Innosake

 

 

“Ο στόχος μου για την νέα χρονιά σε επαγγελματικό επίπεδο είναι η καθιέρωση και ανέλιξη στο χώρο των πωλήσεων μέσα από ένα  προγραμματισμένο πλάνο και αρκετή θέληση. Επίσης, ακόμα ένας στόχος είναι η σωστή διαχείριση του χρόνου μου για να έχω το βέλτιστο αποτέλεσμα σε κάθε επαγγελματική μου ενέργεια”.

Παναγιώτης Ψαλιδάκης, Υπεύθυνος Πωλήσεων Μεγάλων Λογαριασμών

 

 

 

“Για το 2018 έχω τρία resolutions: Ευελιξία, να προσαρμόζομαι στις αλλαγές. Τόλμη, να δοκιμάζω καινούργια πράγματα. Ισορροπία, γιατί η καλύτερη έμπνευση για τη δουλειά είναι η ζωή που ζεις μετά από αυτή”.

Ζωή Κλωσίδη, Digital Marketer

 

 

 

“Να πηγαίνω για ποτό κατευθείαν μετά το γραφείο και όχι σπίτι να βλέπω σειρές μέχρι να γίνουν τα μάτια μου τετράγωνα…. Είμαι εθισμένη ναι! Ακόμα, να γίνω Mac literate, διαφορετικά δεν βλέπω να γίνεται δουλίτσα στο γραφείο. Και να κερδίσω εκείνο το μπόνους… Κούβα is waiting for me!”

Βούλα Ακριβάκη, Υπεύθυνη Επικοινωνίας, Forum S.A.

 

 

 

“Πάλεψα πολύ μέσα μου να βρω ένα resolution, αφού κατά βάθος πιστεύω πως ό,τι κι αν βάλω ως στόχο, δεν θα γίνει μόνο και μόνο επειδή άλλαξε η Χρονιά. Ωστόσο, αν πρέπει να πω κάτι τότε αυτό είναι ότι θα προσπαθήσω να μην στρεσάρομαι τόσο στη δουλειά, γιατί στον πελάτη δείχνω πάντα ψύχραιμος και κουλ αλλά μέσα μου με τρώει το άγχος όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά, και βασανίζομαι μόνος μου. Φέτος, θα κουμαντάρουμε το στρες, κυρίες και κύριοι!”

Όθωνας Λαμπρόπουλος, Travel consultant, Marine Tours

 

 

“Το 2018 είναι η χρονιά που θέλω να αλλάξω τον τρόπο προσέγγισης των πελατών και κατά συνέπεια των πωλήσεων, δίνοντας μια πιο φρέσκια οπτική, μιας καλύτερης και πιο άμεσης προσωπικής επαφής. Κάτι ακόμα; Θέλω να βοηθήσω ενεργά στην αύξηση του πελατολογίου της εταιρείας”.

Μυρτώ Χριστοπούλου, Sales and Marketing Coordinator, Nomad Packaging

 

 

 

“Στόχος μου για το 2018 είναι να μάθω προγραμματισμό, και να γίνω πιο αποδοτικός και πιο σχολαστικός στο track record όσον αφορά στο κομμάτι της αγοράς ξένου συναλλάγματος (foreign exchange trading). Το track record μελετά το κάθε trade που έχει λάβει χώρα, πότε άνοιξε, έκλεισε, πώς και γιατί… και είναι τρομερά σημαντικό γιατί βγάζεις τα συμπεράσματα σου στο τέλος του χρόνου”.

Βαγγέλης Ρώμας, FX trader

 

 

 

Του Δημήτρη Φαλλιέρου