Αυτή την Τετάρτη στην Τεχνόπολη, επιστρέφει το γεγονός της πόλης που δίνει ευκαιρίες εργασίας και καριέρας στα άτομα με αναπηρία. Θα είμαστε όλοι εκεί!

Το Career Fair.4all 2019 δεν αργεί. Η ethelon το ετοίμαζε καιρό και είναι επιτέλους έτοιμο ως event να υποδεχτεί τις φιλοδοξίες όλων μας, και κυρίως αυτών που ξέρουν ότι μια αναπηρία δεν μπορεί να στέκεται εμπόδιο στα όνειρά μας για εργασία.

Και ευτυχώς κάθε χρόνο είμαστε και πιο πολλοί. Όλο και περισσότερες εταιρείες συμμετέχουν στο event δίνοντας ευκαιρίες ενσωμάτωσης σε άτομα με αναπηρία. Όλοι και περισσότεροι άνθρωποι αφήνουν πίσω την εσωστρέφειά τους και διεκδικούν αυτό που τους αξίζει: μια ίση ευκαιρία στην εργασία, την κατάρριψη των στερεότυπων, την αξιοκρατία, την προσβασιμότητα, την επιβράβευση της ικανότητας!

Σας περιμένουμε όλους την Τετάρτη 17/4 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, από τις 10:00 ως τις 18:00, όπου εταιρείες και υποψήφιοι εργαζόμενοι με κάποια μορφή αναπηρίας θα έχουν την δυνατότητα να συνομιλήσουν και να αλληλεπιδράσουν.

Ανάμεσα στις εταιρείες που συμμετέχουν φέτος είναι και: η L’Oréal Paris, η Vodafone Greece, η PepsiCo, η Elpen, η Intrasof, η Avon, η Accenture, ο ΟΠΑΠ, η Pfizer, η ΑΒ Βασιλόπουλος, η Apivita, η Barilla, η Intralot, η Adecco, η Atos, η Nestlé κ.ά. Η κάθε εταιρεία θα έχει το περίπτερό της, στο οποίο θα δέχεται τους συμμετέχοντες και θα συζητούν θέματα και προοπτικές εργασίας. Θα είμαστε όλοι εκεί!