Webinars


Asset 4

WEBINAR SERIES

HIRING SOLUTIONS

Γίνε πιο
ανταγωνιστικός στην αγορά εργασίας!

Μάθε τα πάντα για τη σύγχρονη αγορά εργασίας και διεκδίκησε τη θέση σου σε αυτή με τη βοήθεια της ομάδας Hiring Solutions του kariera.gr!

Μείνετε συντονισμένοι για
το επόμενο webinar!

Past Webinars
  • 16/07/20

Digital Transformation in Greece: Why, What, How?

Δες το webinar

Τι αφορούν τα Webinars;

Τα Webinars είναι μια πρωτοβουλία του kariera.gr και πραγματοποιούνται από την ομάδα Hiring Solutions. Απευθύνονται σε υποψηφίους που αναζητούν εργασία και θέλουν να κάνουν το πρώτο ή το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα. Oι ενδιαφερόμενοι θα γνωρίσουν καλύτερα τις υπηρεσίες του kariera.gr και θα πληροφορηθούν για την αγορά εργασίας στην Ελλάδα.

Δες το webinar Past Webinars 14102018_PAN_0624_duo-green

Benefits

Hiring Solutions Team

Γνώρισε την ομάδα μας, ενημερώσου για την δράση της και για το πώς μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις εργασία.

Υπηρεσίες kariera.gr

Πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις δωρεάν υπηρεσίες του kariera.gr για να βρεις εργασία.

Προετοιμασία

Πάρε χρήσιμες συμβουλές και tips για τη σύνταξη βιογραφικού και τη συνέντευξη εργασίας.

Meet the Team

Επικοινώνησε μαζί μας και μάθε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας!

Κωνσταντίνα Γρηγορίου

Hiring Solutions Manager

Mini bio

Η Κωνσταντίνα σπούδασε Marketing και Επικοινωνία στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, απ’ όπου ολοκλήρωσε και το Master της στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού. Εντάχθηκε στην οικογένεια του kariera.gr το 2008 ως Inside Sales Executive μετά από 2 χρόνια στον ΟΤΕ και σταδιακά εξελίχθηκε στο τμήμα Συμβούλων Πωλήσεων ως Business Development Executive, Major Account Executive και εν τέλει National Account Executive. Από το Σεπτέμβριο του 2018, έχει αναλάβει επικεφαλής του τμήματος των Recruiter του kariera.gr, ως Hiring Solutions Manager. Το kariera.gr αποτελεί έναν από τους λίγους start-up οργανισμούς στην Ελλάδα που θεωρείται success story και ο οποίος εξαγοράστηκε το 2007 από το Careerbuilder.com. Η Κωνσταντίνα έχει 10ετή εμπειρία στο να έρχεται σε επαφή με εργοδότες και με υποψηφίους με στόχο να βρεθεί «ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση». Αγαπημένο motto: «Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο».

Linkedin Envelope

Τάσος Μάμμας

Recruitment Consultant

Mini bio

Ο Τάσος σπούδασε Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.  Στη συνέχεια, συνέχισε τις σπουδές του στη Μεγάλη Βρετανία, όπου και ολοκλήρωσε το Master του στο International Human Resource Management στο Stirling της Σκωτίας. Εντάχθηκε στην οικογένεια του kariera.gr το 2016, στα γραφεία του ομίλου στο Εδιμβούργο, ως Client Support Specialist και τον Μάρτιο του 2018 προάχθηκε σε Team Leader του Client Support team Greece.  Από το Μάιο του 2019, εργάζεται στην εταιρία ως Recruitment Consultant. Το kariera.gr αποτελεί έναν από τους λίγους start-up οργανισμούς στην Ελλάδα που θεωρείται success story και ο οποίος εξαγοράστηκε το 2007 από το Careerbuilder.com. Ο Τάσος έχει μεγάλη εμπειρία σε CRM systems και στο να έρχεται σε επαφή με εργοδότες και με υποψηφίους με στόχο να βρεθεί «ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση». Αγαπημένο motto: «Customers may forget what you said but they’ll never forget how you made them feel».

Linkedin Envelope

Νίκος Τσίφτης

Recruitment Consultant

Mini bio

Ο Νίκος είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (κατεύθυνση Δημοσιογραφία) με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ανήκει στο δυναμικό του Kariera.gr από το Σεπτέμβριο του 2018 στο τμήμα του Hiring Solutions ως Recruitment Consultant. Έχει εργαστεί στο δημοσιογραφικό τομέα, σε εφημερίδες και site, ενώ παράλληλα, έχει δουλέψει στον κλάδο της εξυπηρέτησης και του τουρισμού. Το HR ήταν μία συνειδητή επιλογή για εκείνον, γιατί θεωρεί πως ήταν το κατάλληλο βήμα όσον αφορά την εξέλιξη και την επαγγελματική εξειδίκευση του. Το πάθος του, η εξωστρέφεια και ο αυθορμητισμός του είναι στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν. Πορεύεται στη ζωή του με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορέσει μελλοντικά να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του.

Linkedin Envelope

Τόνια Τζίτζη

IT Recruitment Consultant

Mini bio

Η Τόνια είναι τελειόφοιτη του τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Από την πρώτη μέρα της φοιτητικής της ζωής ένιωσε την ανάγκη να κάνει κάτι μεγαλύτερο από το να διεκδικεί μόνο τον τίτλο του φοιτητή και έτσι ασχολήθηκε με τον εθελοντισμό. Μέσα από τις εμπειρίες της σε AIESEC και TEDx συνειδητοποίησε ότι οι άνθρωποι αποτελούν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για εκείνη και θα ήθελε μέσα από τη δουλειά  της να προσφέρει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Συνδύασε έτσι την εμπειρία της σε recruitment και προγραμματισμό και εντάχθηκε στην οικογένεια του kariera.gr τον Δεκέμβριο του 2018 ως IT Recruitment Consultant. Αγαπημένη της φράση – και δυνατή πεποίθηση- είναι το «They told me I couldn’t, that’s why I did».

Linkedin Envelope

Θωμάς Βόρδος

Recruitment Consultant

Mini bio

O Θωμάς είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Kαποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει εργαστεί σε τμήματα HR πολυεθνικών εταιριών (Adecco, Bosch, Phillip Morris Intl.), ενώ απο τον Δεκέμβριο του 2018 ανήκει στην οικογένεια του kariera.gr σε ρόλο Recruitment Consultant. Έχοντας εμπειρία σε recruitment & talent management και με την πεποίθηση ότι ο άνθρωπος αποτελεί το σημαντικότερο παράγοντα επιτυχίας κάθε επιχείρησης, έχει ως στόχο όχι μόνο να βοηθήσει τους υποψηφίους να κάνουν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα, άλλα και τους οργανισμούς να βρούν τον κατάλληλο άνθρωπο για την κατάλληλη θέση. Αγαπημένο motto: «You cant hit a moving target».

Linkedin Envelope

Γιώτα Παπαγεωργίου

Recruitment Consultant

Mini bio

Η Γιώτα αποφοίτησε από το τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και συνέχισε τις σπουδές της ολοκληρώνoντας το master στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάστηκε για 2 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα σε θέση γραμματειακής υποστήριξης και έπειτα πραγματοποίησε πρακτική άσκηση ως recruitment assistant σε startup recruitment agency στη Λισσαβόνα. Είναι το νεότερο μέλος της ομάδας Hiring solutions του Kariera.gr, αναλαμβάνοντας το ρόλο της recruitment consultant τον Νοέμβριο του 2019. Tα ερευνητικά της ενδιαφέροντα αφορούν ποικίλες πτυχές της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, ωστόσο εστιάζονται στη διοίκηση των αλλαγών. Σθεναρή της πεποίθηση είναι ότι :«Great things in business are never done by one person. They’re done by a team of people».

Linkedin-in Envelope

Our Past Webinars Calendar

Παρακολούθησε όλα τα παλαιότερα webinars και μείνε συντονισμένος με όλες τις νέες τάσεις στην αγορά εργασίας.

ΔΕΣ ΤΑ Past webinars

Q&A

Q: Υπάρχει κόστος για τη συμμετοχή στο Webinar;

Το Webinar, όπως και όλες οι υπηρεσίες του kariera.gr προς υποψηφίους είναι δωρεάν. Το μόνο που απαιτείται είναι εγγραφή στο σχετικό πεδίο.

Q: Τι απαιτείται για τη συμμετοχή μου μετά την εγγραφή;

Το μόνο που χρειάζεστε είναι να συνδεθείτε στο link που σας έχει αποσταλεί μετά την εγγραφή, κάποια ηλεκτρονική συσκευή (laptop, smart phone κτλ), καθώς και σύνδεση στο internet.

Q: Πού πρέπει να έρθω για να παρακολουθήσω στο Webinar;

Δεν απαιτείται φυσική παρουσία, καθώς το Webinar αφορά σε ηλεκτρονικό σεμινάριο. Επομένως δεν υπάρχει χωροταξικός περιορισμός, μπορείτε να το παρακολουθήσετε από το σπίτι σας όπου και εάν βρίσκεστε.

Q: Εάν δεν καταφέρω να το παρακολουθήσω τη συγκεκριμένη ώρα, υπάρχει κάποια εναλλακτική;

Τα Webinar του kariera.gr βιντεοσκοπούνται και ανεβαίνουν λίγες μέρες αργότερα στο Youtube page του kariera.gr και στην σελίδα των Past Webinar στο blog, ώστε να τα παρακολουθήσετε σε ελεύθερο χρόνο.

Q: Εάν έχω έξτρα απορίες πού μπορώ να απευθυνθώ;

Αφού ολοκληρωθεί η παρουσίαση του θέματος στο Webinar, θα υπάρξει live επίλυση αποριών που θα καταγράφονται στο chat box από τους υποψηφίους.

Linkedin Envelope Globe