Webinars


Asset 4

WEBINAR SERIES

HIRING SOLUTIONS

Γίνε πιο
ανταγωνιστικός στην αγορά εργασίας!

Μάθε τα πάντα για τη σύγχρονη αγορά εργασίας και διεκδίκησε τη θέση σου σε αυτή με τη βοήθεια της ομάδας Hiring Solutions του kariera.gr!

  • 10/10/19

Ημέρες Καριέρας και οδηγίες προς υποψηφίους

Τι αφορούν τα Webinars;

Τα Webinars είναι μια πρωτοβουλία του kariera.gr και πραγματοποιούνται από την ομάδα Hiring Solutions. Απευθύνονται σε υποψηφίους που αναζητούν εργασία και θέλουν να κάνουν το πρώτο ή το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα. Oι ενδιαφερόμενοι θα γνωρίσουν καλύτερα τις υπηρεσίες του kariera.gr και θα πληροφορηθούν για την αγορά εργασίας στην Ελλάδα.

shutterstock_551937505

Benefits

Hiring Solutions Team

Γνώρισε την ομάδα μας, ενημερώσου για την δράση της και για το πώς μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις εργασία.

Υπηρεσίες kariera.gr

Πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις δωρεάν υπηρεσίες του kariera.gr για να βρεις εργασία.

Προετοιμασία

Πάρε χρήσιμες συμβουλές και tips για τη σύνταξη βιογραφικού και τη συνέντευξη εργασίας.

Meet the Team

Επικοινώνησε μαζί μας και μάθε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας!

Κωνσταντίνα Γρηγορίου

Hiring Solutions Manager

Η Κωνσταντίνα σπούδασε Marketing και Επικοινωνία στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, απ’ όπου ολοκλήρωσε και το Master της στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού. Εντάχθηκε στην οικογένεια του kariera.gr το 2008 ως Inside Sales Executive μετά από 2 χρόνια στον ΟΤΕ και σταδιακά εξελίχθηκε στο τμήμα Συμβούλων Πωλήσεων ως Business Development Executive, Major Account Executive και εν τέλει National Account Executive. Από το Σεπτέμβριο του 2018, έχει αναλάβει επικεφαλής του τμήματος των Recruiter του kariera.gr, ως Hiring Solutions Manager. Το kariera.gr αποτελεί έναν από τους λίγους start-up οργανισμούς στην Ελλάδα που θεωρείται success story και ο οποίος εξαγοράστηκε το 2007 από το Careerbuilder.com. Η Κωνσταντίνα έχει 10ετή εμπειρία στο να έρχεται σε επαφή με εργοδότες και με υποψηφίους με στόχο να βρεθεί «ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση». Αγαπημένο motto: «Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο».

Τάσος Μάμμας

Recruitment Consultant

Ο Τάσος σπούδασε Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.  Στη συνέχεια, συνέχισε τις σπουδές του στη Μεγάλη Βρετανία, όπου και ολοκλήρωσε το Master του στο International Human Resource Management στο Stirling της Σκωτίας. Εντάχθηκε στην οικογένεια του kariera.gr το 2016, στα γραφεία του ομίλου στο Εδιμβούργο, ως Client Support Specialist και τον Μάρτιο του 2018 προάχθηκε σε Team Leader του Client Support team Greece.  Από το Μάιο του 2019, εργάζεται στην εταιρία ως Recruitment Consultant. Το kariera.gr αποτελεί έναν από τους λίγους start-up οργανισμούς στην Ελλάδα που θεωρείται success story και ο οποίος εξαγοράστηκε το 2007 από το Careerbuilder.com. Ο Τάσος έχει μεγάλη εμπειρία σε CRM systems και στο να έρχεται σε επαφή με εργοδότες και με υποψηφίους με στόχο να βρεθεί «ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση». Αγαπημένο motto: «Customers may forget what you said but they’ll never forget how you made them feel».

Νίκος Τσίφτης

Recruitment Consultant

Ο Νίκος είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (κατεύθυνση Δημοσιογραφία) με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ανήκει στο δυναμικό του Kariera.gr από το Σεπτέμβριο του 2018 στο τμήμα του Hiring Solutions ως Recruitment Consultant. Έχει εργαστεί στο δημοσιογραφικό τομέα, σε εφημερίδες και site, ενώ παράλληλα, έχει δουλέψει στον κλάδο της εξυπηρέτησης και του τουρισμού. Το HR ήταν μία συνειδητή επιλογή για εκείνον, γιατί θεωρεί πως ήταν το κατάλληλο βήμα όσον αφορά την εξέλιξη και την επαγγελματική εξειδίκευση του. Το πάθος του, η εξωστρέφεια και ο αυθορμητισμός του είναι στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν. Πορεύεται στη ζωή του με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορέσει μελλοντικά να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του.

Tonia Tzitzi

IT Recruitment Consultant

Η Τόνια είναι τελειόφοιτη του τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Από την πρώτη μέρα της φοιτητικής της ζωής ένιωσε την ανάγκη να κάνει κάτι μεγαλύτερο από το να διεκδικεί μόνο τον τίτλο του φοιτητή και έτσι ασχολήθηκε με τον εθελοντισμό. Μέσα από τις εμπειρίες της σε AIESEC και TEDx συνειδητοποίησε ότι οι άνθρωποι αποτελούν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για εκείνη και θα ήθελε μέσα από τη δουλειά  της να προσφέρει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Συνδύασε έτσι την εμπειρία της σε recruitment και προγραμματισμό και εντάχθηκε στην οικογένεια του kariera.gr τον Δεκέμβριο του 2018 ως IT Recruitment Consultant. Αγαπημένη της φράση – και δυνατή πεποίθηση- είναι το «They told me I couldn’t, that’s why I did ».

Θωμάς Βόρδος

Recruitment Consultant

O Θωμάς είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Kαποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει εργαστεί σε τμήματα HR πολυεθνικών εταιριών (Adecco, Bosch, Phillip Morris Intl.), ενώ απο τον Δεκέμβριο του 2018 ανήκει στην οικογένεια του kariera.gr σε ρόλο Recruitment Consultant. Έχοντας εμπειρία σε recruitment & talent management και με την πεποίθηση ότι ο άνθρωπος αποτελεί το σημαντικότερο παράγοντα επιτυχίας κάθε επιχείρησης, έχει ως στόχο όχι μόνο να βοηθήσει τους υποψηφίους να κάνουν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα, άλλα και τους οργανισμούς να βρούν τον κατάλληλο άνθρωπο για την κατάλληλη θέση. Αγαπημένο motto: «You cant hit a moving target».

Webinars Calendar

Μάθε για τα επερχόμενα Webinars και δήλωσε συμμετοχή δωρεάν.